Egy debreceni ralis gyógyulására gyűjtenek Máriapócson

Megosztás

Jótékonysági akcióba kezdenek a RabócsiRingen.

A Metal Race bajnokság nyitó fordulóját a máriapócsi RabócsiRingen rendezik meg vasárnap. A verseny nem csak azért lesz eseménydús mert egy remek mezőny gyűlt össze a bajnokság kezdetére, hanem azért is, mert most bárki beülhet a versenyzők mellé egy kisebb összeg fejében. A versenyen ugyanis Szilágyi Richárd debreceni ralis gyógyulására gyűjtenek.

A versenyzők a reggeli gépátvételen jelezhetik csatlakozási szándékukat a jótékonysági autóztatáson való részvételre. Ezt követően minden pilóta mellé 2-3 beülőkártyát lehet vásárolni az irodában, melynek díja minimum 5000 Ft lesz, (adakozási szándéktól függően lehet több is). Az időmérős köröket követően délután 14:00 órától pedig elkezdődik a jótékonysági autóztatás, ahol a beülőkártyával rendelkező utasokat szállítják a jobbnál jobb pilóták -írja a ladaracing.hu.

Szilágyi Richárdnak tavaly májusban a Dunakanyar Rally bejárása közben hirtelen megállt a szíve, és azóta éber kómában fekszik a debreceni kórházban. Azóta megszületett a gyereke, akit még nem foghatott a kezébe. Intenzív és költséges ápolásra szorul.

Szöveg/fotó: Szabolcsihir.hu/Rallyfeeling.hu

Kapcsolódó cikkek